Polgármesteri köszöntő
 

Kedves Olvasó!

Nagy öröm számomra, hogy Izsófalva megújult honlapján üdvözölhetem.
Kérem, induljon sétára velem Izsófalván,

  • Községünk a Borsodi-dombság keleti peremén, Kazincbarcikától mindössze 9 km-re északra, az Ormos- patak völgyében, csodálatos természeti környezetben fekszik.
  • Ismerje meg a falu névadójának, Izsó Miklós szobrászművésznek az élet- és pályarajzát, valamint az Izsó Miklós Emlékházat(jelenleg nem látogatható),benne a szobrász több híres alkotását.
  • Fedezze fel az egykori bányásztelepülésbõő dinamikusan fejlődő új arculatú község értékeit, intézményeit, szolgáltatásait, befektetési lehetőségeit.
  • Barátkozzon meg a falu vendégszerető lakóival, akik a megváltozott gazdasági körülményekhez küzdelmes munkával alkalmazkodva, elszántan törekednek a minél igényesebb életkörülmények, a színvonalas falukép megteremtésére.
  • Tekintsen szét a falu közepén emelkedő magas dombtetőről, és lábai előtt hever nemcsak a teljes település, a környező lankás dombok és a völgyeikben megbúvó települések, de még Kazincbarcika egy része is.
  • Csodálja meg a falu déli határában található tavak láncolatát, melyekben sikeres fogásoknak örvendezhetnek a horgászat szerelmesei.

Ha szellemileg elfáradt az internetes barangolás közben, jöjjön el hozzánk személyesen is, falunkban sétálva és a környéken túrázva kellemes kikapcsolódásra talál.


Ötvös Béla
polgármester

»Lap teteje

Nyugdíjas Klub Táncsoportja
Majorette csoport
© 2002-2024 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.