2020 Izsófalva Védőnői Szolgálatának Fejlesztése
 

ÉMOP-4.1.1/A-12-2013-0129
Jelen projekt tárgya Izsófalva Nagyközség minőségi ellátás helyben történő korszerű és hatékony feltételrendszerrel történő biztosítása, valamint az egészségügyi alapszolgáltatásokhoz való hozzáférés területi kiegyenlítése és a társadalmi esélykülönbségek csökkentése érdekében a település védőnői szolgálatának korszerűsítése az energiatakarékosság jegyében, eszköz és megújuló energia hasznosítására alkalmas berendezések beszerzésével.


Nyert a pályázat

Izsófalva Nagyközség Önkormányzata, „Izsófalva védőnői szolgálatának fejlesztése a minőségi alapellátás biztosítása érdekében” címmel, sikeres pályázatot nyújtott be, az ÉMOP-4.1.1/A-12 kódszámú - „Egészségügyi alapellátás, egészségházak és járóbeteg-szakellátás fejlesztése” címmel kiírt programra. A projekt, a Magyar Állam és az Európai Unió által nyújtott 49.320.053,- Ft támogatásnak köszönhetően valósul meg.

2015. április 6.


Támogatási Szerződés

Izsófalva Nagyközség Önkormányzata, „Izsófalva védőnői szolgálatának fejlesztése a minőségi alapellátás biztosítása érdekében” című pályázat – mely, ÉMOP-4.1.1/A-12 kódszámú, „Egészségügyi alapellátás, egészségházak és járóbeteg-szakellátás fejlesztése” címmel kiírt programra keretein belül valósul meg. A Támogatási szerződésének aláírására a nyertes önkormányzat és a NORDA Északi-magyarországi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. között 2015. május 15-én került sor.

2015. május 15.

Fotódokumentáció tetölthető»


SAJTÓKÖZLEMÉNY
EURÓPAI UNIÓS FORRÁSBÓL VALÓSULT MEG IZSÓFALVA VÉDŐNŐI SZOLGÁLATÁNAK
FEJLESZTÉSE Tovább»

Műszaki átadás-átvételTovább»

FOTÓDOKUMENTÁCIÓ Tovább»

 

 

»Lap teteje

Nyugdíjas Klub Táncsoportja
Majorette csoport
© 2002-2023 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.